imagine hero

XPLORATE - PARTENERUL TĂU ÎN MĂSURĂTORI TOPOGRAFICE

Soluția ta pentru măsurători topografice, geodezice, fotogrammetrie și scanare laser 3D

logo

Partenerii noștri

despre

Depre noi

Xplorate Group este despre oameni și valori exprimate autentic, cu o experiență de peste 19 ani, o viziune comună (provenita din fuziunea EUROSURVEY & TOTAL SURVEY), concentrată pe oferirea serviciilor de calitate.

Echipa noastra este formată din ingineri specializati in: măsurători topografice, geodezie, fotogrametrie, scanare laser 3D, cadastru si  intabulare și topografie inginerească, cu o arie de acoperire la nivel național și internațional.

Xplorate by numbers

Într-o lume plină de cifre și coordonate, Xplorate Group vă stă la dispoziție cu expertiza necesară pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele, rezultate obținute cu un consum minim de resurse și energie.

19

ani de experiență

426

proiecte de amploare definitivate

9.450

documentații cadastrale

1.048,147

mp în suprafețe scanate

545

km de drum măsurați

1.900,431

număr mp masurați (clădiri)

2490

ha de teren măsurați

15.845

apartamente înscrise în cartea funciară

Proiecte

Portofoliul nostru de servicii include activități precum consultanță și execuție în domeniul topo-geodezic, echipa noastră beneficiind de experiență atât pe plan local cât și internațional.

Oferim soluții personalizate pentru măsurători topografice, geodezice, fotogrammetrie și scanare laser 3D, atât pentru proiecte de anvergură, cât și pentru locuințe individuale, respectând termenele de execuție.

Servicii

în vederea atingerii obiectivelor dumneavoastră cu consum minim de resurse și energie.

Vă stăm la dispoziție cu tot suportul necesar

Testimoniale