Relevee BOMA

Clădiri industriale, rezidențiale, retail, birouri

Te ajutăm să afli suprafața oricărui imobil

Un releveu BOMA este necesar prin prisma faptului că stabilește cu exactitate (conform unui standard international acceptat) care este suprafața închiriabilă a unei clădiri rezidențiale, de birouri, retail și industriale.

Această informație este importantă în stabilirea cu exactitate a suprafaței ce urmează a fi pusă la dispoziția chiriașului.

Necesare la nivel mondial pentru proprietari, chiriași, evaluatori, consultanți imobiliari.

Calculul suprafetelor conform standardului BOMA:

Office Buildings

Industrial Buildings

Multi-unit residential Buildings

Retail Buildings

Mixed-use Properties

Gross Area Measurements

Standardul BOMA nu deservește doar dezvoltatorii și administratorii clădirilor ci și locatarii, calculându-se suprafața închiriabilă pentru întreaga clădire, în acest fel se evită o încărcare nejustificată a chiriei rezultată din reconfigurarea spațiilor interioare și a suprafețelor cu destinație comună.

Ce înseamnă Standardul BOMA?

BOMA reprezintă acronimul pentru Building Owners and Managers Association (Asociația Proprietarilor și Managerilor de Clădiri)
BOMA este un standard universal prin intermediul căruia se determină exact și sigur care sunt dimensiunile și suprafețele caracteristice a unor clădiri indiferent de anul de construcție, arhitectură sau design. De la spații de birouri până la zone comune, BOMA acoperă totul!

Releveu Apartament

Element cheie în demersul proiectelor de renovare a unui apartament, (renovări, restaurări, amenajări sau transformări)

În procesul de planificare a renovărilor apartamentelor, se pune un accent deosebit pe funcționalitate și pe evidențierea elementelor arhitecturale deosebite. Aceste proiecte sunt concepute pentru a se integra perfect în designul interior și, în același timp, pentru a ajuta în estimarea materialelor necesare atunci când se dorește reamenajarea spațiului locative.

Releveu Imobil

Dedicată administratorilor de spații comerciale, birouri și clădiri industriale, pentru care stabilirea corectă a suprafeței închiriabile a fiecărui nivel și cuantumul spațiilor comune are un impact direct asupra costurilor de închiriere.

Releveu constructie

Standardul BOMA nu este obligatoriu, însă constituie un avantaj important cu privire la gestionarea suprafețelor și a costurilor unei proprietăți care urmează a fi vândută sau închiriată.
Transpunerea obiectivului în model digital cu ajutorul scanării 3D si creearea releveelor interioare BOMA facilitează:

Proiecte Relevee BOMA

Trimite-ne un mesaj

Comandă plan releveu pentru construcție conform standardului BOMA

Alin Pisău

Director tehnic