Verificări imobile

Ai ajuns la locul potrivit!

Suntem specializați în furnizarea serviciilor detaliate pentru verificarea bunurilor imobile, oferindu-vă informații esențiale pentru orice proprietate.

Obțineți date fiabile și verificate cu privire la:

1. Verificare teren după numărul cadastral

Informații actualizate despre teren.

Fiecare teren este identificat printr-un număr cadastral unic. Utilizând acest număr, vă putem furniza informații detaliate despre terenul dvs., inclusiv suprafață, amplasament, proprietar și eventuale încărcări sau restricții înregistrate în evidențele cadastrale.

2. Verificare imobil cadastru

Date exacte și complete despre proprietatea dvs.


Verificăm înregistrarea imobilului în evidențele cadastrale și vă oferim informații despre suprafață, structură de proprietate, destinație și alte date relevante.

3. Verificare număr Topografic

Esențiale legate de localizare și configurație.


Numărul topografic este un alt element important în identificarea corectă a unui teren sau a unui imobil. Prin furnizarea numărului topografic corespunzător, obținem informații exacte despre proprietatea dvs., inclusiv mărimea, amplasamentul și alte caracteristici relevante.

4. Verificare proprietar imobil

Doriți să aflați cine este proprietarul unui anumit imobil?

Putem efectua o verificare a proprietarului bazată pe informațiile disponibile în evidențele cadastrale și în alte surse legale. Vă oferim un raport detaliat despre proprietarul înregistrat al imobilului în cauză.

5. Verificare cadastru imobil

Asigurăm o analiză temeinică a situației cadastrale a imobilului dvs., oferindu-vă claritate și transparență în privința documentației cadastrale.

Verificăm informatiile cadastrale și vă furnizăm detalii actualizate despre orice imobil.

Contactați-ne pentru a obține servicii de calitate și pentru a vă asigura că dispuneți de informațiile corecte despre proprietatea dvs.

Proiecte verificări imbile

Trimite-ne un mesaj