Tur Virtual

Ce este un tur virtual?

Un tur virtual este o simulare grafică, în format 3D, realizate prin alăturarea unor imagini panoramice, care permit vizualizarea în totalitate a spațiului la un unghi de 360°. Cu alte cuvinte, un astfel de tur virtual este perfect pentru a examina o locație în profunzime, oferind senzația că vă aflați fizic în acel loc.

Care sunt beneficiile aduse de un tur virtual?

Tururile virtuale oferă o experiență interactivă și personalizabilă, adaptată nevoilor dvs., și pot fi vizualizate pe orice dispozitiv, de la PC-uri la tablete și telefoane. Ele permit integrarea sunetului, logoului dvs., hotspoturilor, linkurilor de legătură, imaginilor terestre sau aeriene, filmelor, casetelor de text și multe altele, oferind astfel o experiență bogată și captivantă.

Cu ajutorul funcționalității de integrare Google Maps, puteți adăuga hărți cu pozițiile de preluare a panoramelor 360° pentru tururile de exterior, iar navigarea poate fi realizată direct din harta respectivă. De asemenea, pentru tururile de interior, putem integra un releveu al spațiului cu pozițiile de preluare a panoramelor 360°, iar navigarea se poate efectua direct din acesta.

Aceste tururi virtuale sunt disponibile 24/7, eliminând restricțiile orare, starea vremii sau problemele de accesibilitate, și pot fi integrate cu ușurință în site-uri web sau distribuite pe rețelele de socializare pentru a ajunge la un public extins. De asemenea, ele pot fi utilizate gratuit sau descărcate și găzduite pe serverele dvs., oferind flexibilitate și control asupra experienței online.

Cine are nevoie de un tur virtual 360°?

Unde poți promova un tur virtual?

Proiecte verificări imbile

Trimite-ne un mesaj

Pentru a obține informații despre tururile virtuale, cereri de ofertă, contactează-ne:

Alin Pisău

Director tehnic